tirsdag 9. desember 2014Monotypi - Paulina

I denne oppgaven vi skulle lage mange engangstrykker og velge ut to bilder for utstilling. 

Først jeg har laget jo mange engangstrykkene, prøvd ut flere tekniker. Rett og slett, tok mange farger på glassplata og trykket bildet over på et papir. Har prøvd å legge på ulike materialer på glassplata for å få ulike linjer på papiret. 


Her er engangstrykkene fra prosessen: 

Gjennom denne prosessen jeg har lært mye. F.eks det er lurt å ikke ha alt for mye vann i maling hvis man vil ha noe tekstur eller klare linjer i trykket. Eller at det var litt vanskelig å arbeide med maling og salt, fordi at salt setter seg inn i papiret og det er vanskelig å få det bort seinere. 
Her er de to utvalgte bilder fra prosessen:Dette bildet heter "Tid". Jeg har trykket flere ganger på dette papiret og har skravert også. Fikk veldig fin overflaten. Dette bildet framstiller tid, og at tiden går veldig fort.


Dette bildet heter "Frihet". Her også har brukt andre materialer for å få fram de gule sirkel, rammer. Dette bildet heter "Frihet" fordi at jeg synes de detaljer i bildet gir følelse av bevegelse og fin stemning. På grunn av det de rammer i bilder "forsvinner" og blir gjennomsiktig. Så de detaljer kommer fram og er "fritt". Oppgaven var veldig interessant, kreativ, likte den veldig godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar